Моторни превозни средства, които можете да управлявате?

 Информацията предоставена на тази страница е превод от английски на български език  на информация от публичния сектор лицензирана съгласно Отворен правителствен лиценз виерсия 3.0 (Open Government Licence v3.0) предоставена в gov.uk Копирането и употребата на текстово и графично съдържание от този страница е позволено само с изрично писмено разрешение от преводача, с посочването му като автор на този превод и вмъкване на линк към тази страница. 

Това е превод от английски на част от съдържанието от този линк: https://www.gov.uk/vehicles-can-drive . При отварянето на линка ще видите текст и бутон като тези на снимката.

Съдържанието на тази снимка се превежда по следния начин:

Информацията предоставена на тази страница е превод от английски на български език  на информация от публичния сектор, лицензирана съгласно Отворен правителствен лиценз виерсия 3.0 (Open Government Licence v3.0) и не представлява предоставяне на юридически, финансов или миграционен съвет. За получаване на професионален съвет Ви съветваме да се обърнете към лицензиран специалист. С използването на тази информация, Вие се съгласявате на условието, че авторът на този превод и собственикът на сайата не могат да носят отговорност за причинени на вас или на трети лица вреди или загуби в следствие на предоставената на този сайт информация. Авторът на информацията и на превода не могат да гарантират целостта, достоверността и актуалността на предоставената информация.  

Вашият коментар